Fikret Orman Takım Satın Alıyor

Beşiktaşlı taraftarların ''Paralar Nerede'' diye tezahürat yaptığı Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman için çarpıcı iddia...

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman'ın, alt liglerden potansiyeli olan bir takım alarak Süper Lig'e çıkartmak için çalışma başlattığı iddia edildi.

Beşiktaş’ın eski Başkanı Fikret Orman, futboldan daha fazla uzak kalamadı… Fotospor'un haberine göre, bir süredir TV’ci Acun Ilıcalı gibi yurt dışından bir takım almak için bazı çalışmalar yapan Orman’ın yeni hedefinin ise alt liglerden bir takım satın alarak Süper Lig’de mücadele ettirmek olduğu bildirildi.

Turgay Ciner'i örnek aldı

Fikret Orman’ın özellikle Beşiktaşlı eski yönetici Turgay Ciner’in Kasımpaşa’yı alarak yükselttiği gibi bir operasyonu planladığı belirtildi. Yurt dışında adının “pazarlıkçı” başkana çıktığını hatırlatan Fikret Orman’ın operasyonu tamamlaması durumunda 1-2 sene içinde Süper Lig’de oynayacak bir takım kurmayı planladığı bildirildi. Hatta Orman’ın bunun için planlarını bile hazırladığı gelen bilgiler arasında.

Takım konusunda karar vermedi

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman’ın aklındaki takımların İstanbul bölgesinden Sarıyer ve Pendikspor ile memleketinin takımı Artvin Hopaspor ile yine Karadeniz bölgesinden Kastamonuspor ile taraftar yoğunluğu nedeniyle Sakaryaspor olduğu ile ilgili iddialar var.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI