Fikret Orman Ve Ekibi Toplandı

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman ekibinin önde gelen isimleriyle yemekli toplantıda buluştu.

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman ekibinin önde gelen isimleriyle yemekli toplantıda buluştu. Orman ve eski yönetici arkadaşları önceki akşam Yeniköy'de bir balıkçıda bir araya geldi. Toplantıya Fikret Orman'ın yanı sıra, eski yöneticiler; Serkan Yazıcıoğlu, Hüseyin Mican, Ahmet Ürkmezgil, Suat Orman, gibi isimler katıldı. Toplantıda; Beşiktaş için 8 yıl büyük fedakârlıkla çalıştıklarını vurgulayan Fikret Orman gelecek ay yapılacak mali genel kurul için yapılan çalışmalarla ilgili görüş-alışverişinde bulundu. Beşiktaş'ın an itibariyle yönetimsel anlamda ciddi bir sıkıntı yaşadığını belirten Orman'ın, "Güneş balçıkla sıvanmaz. Maalesef Beşiktaş yönetimi sürekli enkaz edebiyatı yapıp Beşiktaşlıları kandırıyor. En kısa zamanda gerçekleri kamuoyuyla paylaşacağız ve bu kötü yönetimin hesabını soracağız" dediği öğrenildi.

Toplantıda söz alan eski yöneticiler de Ahmet Nur Çebi yönetimini topa tuttu. Serkan Yazıcıoğlu, Beşiktaş'ın mali olarak uçuruma gittiğini belirtirken, Hüseyin Mican da Kartal Yuvası mağazalarının başıboş bırakıldığına dikkat çekti. Beşiktaş eski genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil de, ''Beşiktaş Yönetimi olarak kredibilitemiz vardı. İsteğimiz anda para buluyor, sponsorluklarla kulübe büyük katkılarda bulunuyorduk. Şu andaki yönetim icraat değil, laf üretiyor" dediği öğrenildi.

Seçimi kaçınılmaz olarak gören ve hazırlanan grup kulüp içiyle de dirsek temasını arttrıdı. Kulüp içi profesyonellere "Gönlünüzü ferah tutun geri geliyoruz" mesajı veren Orman, ekip arkadaşlarına kulüp içi gelişmelerden de haberdar olduğunu iletti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI