Fikret Orman'dan Şenol Güneş açıklaması

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, ''Şenol Güneş'i göndermek gibi bir şeyi düşünmüyoruz'' dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son günlerde Şenol Güneş’in A Milli Takımı’ın başına geçeceğine yönelik haberlere açıklık getirdi. Tecrübeli teknik adam da gün içinde ortaya atılan iddiaların gerçeklik payı olmadığını açıklamıştı.

Fikret Orman: Şu anda bunları konuşmak doğru değil

beIN Sports’un canlı yayınına katılan Başkan Orman, Şu anda Milli takımın başında bir hoca var. Çok saygı duyduğumuz Lucescu var. Bizim hocamız da sahada Beşiktaş takımının başında. Şu anda bunları konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Hocamız takımın başında. Beşikaş’ın hocasını göndermek gibi bir niyeti yok.”

Antalyaspor ve Bursaspor galibiyetleri ile takımın iyi bir hava yakaladığını dile getiren Başkan Orman, Beşiktaş iyi bir hava yakaladı, camia ve takımla beraber statta da iyi bir havası var. O da takımın performansına etki ediyor. Lige de iyi başladık. Şampiyonluk artık bizim karar vereceğimiz bir şey değil. Daha çok maç var. Önde olan bir Başakşehir var. Galatasaray var. Güzel bir yarış olacak. Beşiktaş da bu yarışta takımı ve camiasıyla olacaktır.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI