Flaş iddia... Beşiktaş Lucescu'yu açıklayacak

Beşiktaş Yönetimi'nin Mircea Lucescu'yu resmen açıklamaya hazırlandığı belirtildi.

Beşiktaş’ta sezon sonunda Şenol Güneş’in A Milli Takım’a gidecek olmasından dolayı hoca arayışlarındaki Siyah-beyazlı takımın gelecek hafta Mircea Lucescu ismini açıklayacağı öne sürüldü. Başkan Fikret Orman da ‘Seçimler bittikten sonra hoca konusunda gelişmeler olacak. Lucescu da listemizde yer alan bir isim’ açıklamasını yapmıştı.

Goal.com'un haberine göre, Yunanistan’da oğlunun kazandığı şampiyonluğun kutlamalarına katılan Mircea Lucescu’nun, Beşiktaş’la anlaşmasının önümüzdeki hafta açıklanacağını iddia etti. 73 yaşındaki başarılı Rumen teknik adamın, daha önce Siyah-Beyazlı yönetimle görüştüğü ve anlaştığı da öne sürüldü. Oğlu Razvan Luscescu’nun, PAOK’la yaşadığı şampiyonluğun kutlamalarında konuşan Lucescu, “Razvan geçen sene kazanması gereken bu kupayı, bu sezon kazandı. Ben de onunla bu özel gününde birlikte olmak ve sevincini paylaşmak istedim. Razvan her zaman futbolun kendisi için bir iş olduğunu bilmesi gerekir. Onu bir baba olarak tebrik ediyorum” dedi.

Rumen teknik adam kendi kariyerine nasıl devam edeceği konusunda sır vermezken, “Kariyerimde birçok kupa kazandım ve Razvan’ın bu anları tekrarlamasını istiyorum” ifadesini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI