Forma rezaleti

Beşiktaş'ın yeni formalarında pazarlama rezaleti yaşandı.

Beşiktaş'ın yeni formalarında pazarlama rezaleti yaşandı. 
Adidas firması yeni formaların tanıtımı yapılmadan internet sitesinde satışa çıkardı. 
Yeni formaların lansman öncesi satışa çıkarılması rezalet olarak nitelendirildi. 
Adidas firması formaların satışa çıkarılmasıyla ilgili bir açıklama yapmazken Beşiktaş Yönetimi, taraf taraftarlardan gelen tepki üzerine  şu açıklama yaptı; 
Forma tedarikçimiz adidas’ın Almanya merkezli e-ticaret operasyonundaki teknik bir hatadan dolayı formalarımız adidas Türkiye web sitesinde yanlış fiyat bilgisiyle görüntülenmiştir.
Formalar henüz stokta olmamakla birlikte en kısa sürede sayfanın kaldırılacağı, siparişlerin iptal olacağı ve hiçbir satışın gerçekleşmeyeceği bilgisi alınmıştır.
Formalarımızın henüz satışa çıkmadığını, adidas’ın Kartal Yuvası’ndan önce herhangi bir satışa sunma durumu olmadığını, planladığımız lansmanla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve gerekli duyuruların ilerleyen günlerde kulüp kanallarımızdan yapılacağını taraftarımızın bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI