Fouad Bachirou'dan Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş’ın yeni sezonda orta sahaya oyuncu arayışları kapsamında Malmö’de forma giyen Fouad Bachirou’yu listesine aldığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın yeni sezonda orta sahaya oyuncu arayışları kapsamında Malmö’de forma giyen Fouad Bachirou’yu listesine aldığı öğrenildi. Geçtiğimiz hafta içinde oyuncunun menajerinin İstanbul’a geldiği ve Beşiktaş’ın Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi ile görüştüğü kaydedildi.

İsveç’te yayın yapan Expressen gazetesinde yer alan iddiaya göre Siyah-beyazlı yönetim, Malmö’de forma giyen 29 yaşındaki oyuncuyu transfer gündemine aldı. Öte yandan Beşiktaş’ın kendisi ile ilgilendiğini duyduğunu kaydeden futbolcu da geçtiğimiz günlerde gazeteye verdiği demeçte şunları ifade etmişti: “Beşiktaş’ın benimle ilgilendiğini arkadaşlarım vasıtasıyla duydum. Ancak bu ilginin ne kadar somut olduğuna ilişkin hiçbir fikrim yok. Benim için çok onur verici bir şey olsa da bana ulaşan bir şey olmadı. Beşiktaş, büyük bir kulüp. Geçtiğimiz sezon onlarla oynama şansını yakaladık. Harika bir taraftar grupları ve tarihleri var. Şampiyonlar Ligi’nde yıllarca boy gösterdiler ve Türkiye’nin en büyük kulüpleri arasındalar. Onları yenmeyi başardık ve ne kadar zorlu bir rakip olduklarını gördük.”

Kulübüm beni satacak mı bilmiyorum

Kulübü ile yeni bir kontrat imzaladığını da dile getiren 29 yaşındaki oyuncu, “Her zaman en iyi ligin en büyük kulübünde oynamak istemişimdir. Ama şu anki hedefim Malmö’yle lig şampiyonluğunu elde etmek. Kulüple yeni kontrat imzaladım. Dolayısıyla neler olacağını bu yaz hep birlikte göreceğiz. Eğer bir teklif gelirse yönetim bunu değerlendirecektir.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI