Fransızlar Dorukhan Toköz'e hayran kaldı

Fransız medyasından Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan Toköz'e büyük övgü; ''Pogba'yı bitiren adam...''

A Milli Takım’ın 2020 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Fransa ile oynadığı maçta forma giyen Dorukhan Toköz’e büyük övgü geldi. Sezon başında Eskişehirspor’dan kadroya katılan genç yetenek, Siyah-beyazlı takımda ortaya koyduğu başarılı futbolun ardından A Milli Takım’a yükselmişti.

Dorukhan Toköz, fiyatını katladı

Fransa ile oynanan maçta Manchester United’ın 100 milyon Euro’luk oyuncusuna sahayı dar eden genç oyuncu, Fransızlardan geçerli not aldı. Dorukhan için Fransa basınında “Pogba’yı bitiren adam” cümlesi en çok rastlanan manşet oldu. Geçen sezon Beşiktaş’a transfer olduğu zamanlarda piyasa değeri 500 bin Euro civarında olan Dorukhan için konuşulan rakamlar şu anda 8-10 milyon Euro arasına kadar yükseldi. Dorukhan bu rakamlarla değerini 1 yıl içinde 20’ye katlamış durumda.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI