Fulya'ya Sergen Yalçın'ın Heykeli Dikilsin

Beşiktaş'ın eski futbolcusuNihat Kahveci'den sürpriz çıkış...

Süper Lig'in 39. haftasında lider Beşiktaş, sahasında ağırladığı Hatayspor'u 7-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj elde etti.

Tivibu Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın performansı ve teknik direktör Sergen Yalçın'la ilgili çarpıcı yorumda bulundu.  

Nihat Kahveci'nin şöyle konuştu;

"Destan yazılır, kitap yazılır"

"Beşiktaş'ın Hatayspor karşısındaki ilk yarı performansını bir kelimeyle nasıl anlatayım? Destan yazılır, kitap yazılır. Zaten çok keyifliydi Beşiktaşlı taraftarlar ama bugün seviye atlayan bir Beşiktaş vardı. Oyuna gireni, ilk 11 oynayanıyla muhteşem bir Beşiktaş izledik. Bugünün tek maçıydı ya, başka oynanacak 10 maçın da keyfini bir maçta aldık."

"Sergen Yalçın'ın açıklamaları takıma olumlu yansımış"

"Sergen Yalçın, geçtiğimiz hafta içinde 'cumartesi görüşeceğiz' demişti. Maç öncesi için biraz sertti o açıklamalar açıkçası ama bu açıklama belli ki takıma yaramış. Hataysporlu oyuncuların daha çok motive olacağını düşünmüştüm ama Beşiktaşlı oyuncular inanılmaz ciddiyetle oynadı. Tarih yapraklarına sadece skor olarak değil oyun olarak da geçecek bir maç izledik. Çok riskli bir açıklamaydı, büyük risk aldı ve kazandı. Takım eşlik etti ve Hataysporlu oyunculara dar etti sahayı Beşiktaş."

"Fuyla'ya Sergen Yalçın'ın heykeli yakışır"

"Matematiksel olarak kesinleşmeden konuşmamakta fayda var ama Fulya'ya çok apartmanlar dikildi ya, bizim tesisin bir kısmı duruyor, oraya Sergen Yalçın heykeli de net yakışır."

"Lucescu'nun Sergen'i vardı, Sergen'in Ghezzal'ı var"

"Yılın teknik direktörü olmayı net hak ediyor Sergen hoca. Maç sonunda yapmış olduğu açıklamalar sıkıntı yaratmış olabilir ama tüm oyuncularından yüksek performans alması önemli. 'Bundan bir şey olmaz' denilen oyunculardan bile verim alması çok büyük iş. Adem, N'Koudou bunun örneklerinden. Tam teknik direktörlük dersi veriyor. Bir daha penaltı kaçırırsa Nkoudou'ya kızmayacağım. Penaltıyı kaçırdığı günden sonra turboya bastı. Lucescu'nun Sergen'i vardı, Sergen'in Ghezzal'ı var."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI