Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ı istiyor

Galatasaray, Beşiktaş'ın eski bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek için harekete geçti. İşte detaylar... (BJK Haber)

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Beşiktaş'ın eski bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek için harekete geçti. İşte detaylar...

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ederken yerli oyuncu listesine de yönelmeye başladı. Devre arasında Rangers'dan transfer etmek istedikleri eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz için sene sonunda tekrardan hamle yapmaya hazırlanıyor. Detaylar...

Galatasaray bonservisini istiyor

Milliyet'in haberine göre, Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılan ve İskoçya ekibi Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, sakatlık ve forum düşüklüğü nedeniyle İskoçya Ligi'ne ayak uyduramadı. Hayal kırıklığı yaşayan 22 yaşındaki futbolcu Rıdvan Yılmaz'ı Galatasaray,  bonservisiyle birlikte transfer etmeyi planlıyor.

Süper Lig'de Beşiktaş forması giyerken gösterdiği perfermans ile milli takıma kadar yükselen Rıdvan Yılmaz, daha sonra kendisine gelen transfer teklifleri arasında Rangers'e seçerek bonservisi ile İskoçya Ligi'ni tutmuştu. Rıdvan, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un beğendiği isimler arasında yer alıyor. Genç futbolcuyu yeniden A Milli Takım'a kazandırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki günlerde hem oyuncuyla hem de kulübüyle masaya oturacak.

Galatasaray'ın bonservis teklifi belli oldu

Rıdvan Yılmaz'ın performansından memnun kalmayan Rangers tarafı, genç oyuncu ile yolları ayırma planları yapma başlarken 4 milyon euro ödenen bonservis bedelinde de zarar etmek istemiyorlar. Cimbom, bunu fırsat bularak ise Rangers'e bonservis bedeli ödemeyi göze aldı. Sarı-Kırmızılı ekip 1-2 milyon Euro bandında bu işi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Sol bekte yerli rekabeti

Galatasaray, sol bek pozisyonu için yerli rotasyonu yapma peşine düştü. Sarı-Kırmızılılar, Rıdvan Yılmaz'ı da kadrosuna katarak sol tarafta Kazımcan Karataş ile rekabet oluşturmak ve yabancı sayısında da elini rahatlatmak istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI