Galatasaray'ın transfer gözdesi Beşiktaş'a

Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş’ın İngiltere Championship ekiplerinden Reading’in golcüsü Lucas Joao ile ilgilendiği ifade edildi. Sky Sports’un duyurduğu habere göre, sezon sonu bonservisi bitecek olan Joao için Kara Kartal çalışma başlattı.

Yaz transfer döneminde bonservissiz şekilde istediği takıma transfer olabilecek 29 yaşındaki futbolcu için Reading Kulübü’nden şu ana kadar yeni sözleşme talebi gelmedi. Bu sezon 27 maçta 5 golü bulunan golcünün durumuyla ilgili rahat olduğu ve sezon sonunda tüm seçeneklerini değerlendireceği öğrenildi. 1.93 boyundaki Angolalı santrfor, asıl mevkiisinin dışında sol kanat ve sağ kanatta da oynayabiliyor.

BRANCO VAN DEN BOOMEN RADARA GİRDİ

Siyah-Beyazlılar, özellikle ara transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Hollandalı merkez orta saha Branco Van den Boomen’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Fransa’da Toulouse forması giyen Branco Van den Boomen’in kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu yüzden Beşiktaş piyasa değeri 7 milyon Euro civarında olan orta saha oyuncusu için bonservis ücreti de ödemeyecek.

Beşiktaş’a bedelsiz golcü Galatasaray’ın gözdesi de radarda…

Hollandalı futbolcunun menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği de gelen haberler arasında. Kulübüyle sözleşme uzatmayan 27 yaşında ve 1.88 boyundaki Van den Boomen merkez orta saha dışında 10 numara ve ön libero mevkilerinde de forma giyebiliyor. Hollandalı Boomen, Toulouse’da bu sezon 29 resmi maçta 6 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI