Gary Medel: Geri döneceğim

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Gary Medel geleceğiyle ilgili ülke basınına konuştu. Gary Medel 2 yıl içinde Şili'ye geri dönmeyi umduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Gary Medel geleceğiyle ilgili ülke basınına konuştu. Gary Medel 2 yıl içinde Şili'ye geri dönmeyi umduğunu açıkladı. 

İtalya'nın Fiorentina Kulübü'nün talip olduğu Gary Medel için Beşiktaş'ın 7 milyon euro talebi üzerine, İtalyan kulübü bonserviste indirim istemişti. İki kulüp arasında görüşmeler devam ederken, Beşiktaş yönetimi Gary Medel'in satışından yüksek bir bonservis geliri hedefliyor. 


Copa America'da Şili forması giyen ve son olarak Messi ile yaşadığı kavga sonrasında kırmızı kart görerek bir anda dünya gündemine oturan Medel, ülke basınına yaptığı açıklamada; "Bir gün Şili'ye geri dönmeyi umuyorum. Birkaç yıl içinde geri döneceğime inanıyorum. 2 yıl olabilir. Ülkemde bana gösterilen sevgiden dolayı çok mutluyum. Umarım böyle devam eder. Bu desteğe ve sevgiye layık olmaya çalışıyorum." dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI