Gary Medel için transfer pazarlığı

Beşiktaş Yönetimi Gary Medel için Beijing Sinobo Guoan yetkilileri ile pazarlıkta...

Beşiktaş’ın Şilili yıldızı Gary Medel için Çin Kulübü yetkililerin pazarlık için İstanbul’a geldiği öne sürüldü. Şili basınından Alairelibre’de yer alan habere göre Beijing Sinobo Guoan yetkilileri, yıldız oyuncu için Beşiktaş ile pazarlık masasında.

Beşiktaş’a 10, Medel’e 5 milyon dolar

Şili basınında çıkan habere göre Çin kulübü, bu transfer için Beşiktaş’a 10 milyon dolar bonservis bedeli önerecek. Yıldız oyuncuya teklif edilecek rakamın ise 5 milyon dolar olduğu ifade edildi.

Ara transfer döneminde ismi sık sık İngiliz ekibi West Ham United ile anılan yıldız oyuncuya gelen 6 milyon Euro civarındaki rakamları Siyah-beyazlı kulüp kabul etmemişti. Daha sonrasında İngiliz kulübünün Şilili menajeri Manuel Pellegrini, Medel ile ilgilendiklerini itiraf ederek, “Bize bedava denmişti ama bonservis ücreti olunca bu transfer gerçekleşmedi açıklamasını yapmıştı. Beşiktaş yönetiminin iyi teklif gelmesi halinde bu satışa onay vermesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI