Gedson belirler!

Galibiyet serisine ara vermek istemeyen Kartal’da eksik yok. Fazla var!..

Kartal seriye devam peşinde!

Ligde Avrupa hedefine odaklanan Beşiktaş, taraftarı önünde kritik maça çıkıyor. Galibiyet serisine ara vermek istemeyen Kartal’da eksik yok. Fazla var! Geçtiğimiz hafta sürpriz sonuca imza atan İstanbulspor önünde tribünler dolu olacak. Siyah-Beyazlılar maça büyük ilgi gösteriyorlar.

İskelet kadro oluşturmada sıkıntılar çeken Şenol Güneş, bu kez farklı dert içinde. Sakat, cezalı kimse yok. Uygulamada olmasa da teorik olarak kadro dışı kalan; Atiba, N’Koudou ve Dele Alli’nin bile gözü hocada. Hoca oralı bile değil! Güneş’in tercih konusunda zorlandığı isimler şöyle; Rosier-Onur. Redmond- Ghezzal. Cenk-Maxim. Colley-Saiss.

Gedson belirler!

Vincent Abooubakar geç açıldı. Son iki maçı boş geçmeyip eski günlerine dönüş yaptı. Bu akşamki maçta da skor üretme adına sahada olacak. Fizik ve moral olarak zirveye ulaşan Aboubakar, istediği topları alırsa yine maçın önüne geçebilecek seviyede. Gedson, merkez orta alanda belirleyici isim. Yeni transferler; Maxim ve Amir dahil önüne geçen biri henüz olamadı. Oyunu dik oynayan Gedson, toplu ve topsuz oyunda, takımı karşı kaleye taşıyan isim. Genç yıldıza Ghezzal ve Cenk de eklenir ise galibiyet kapısı ardına kadar açılır.

Nasıl olsa yeneriz mantığı öne çıkıp motivasyon kaybı yaşanırsa hiç hesapta olmayan kayıp gelebilir. Rakibi hafife almadan oynanacak maç, normal şartlarda Beşiktaş’a çok yakın duruyor. 

Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI