Gedson Fernandes ısınma turlarında

Beşiktaş’ın süper tranfseri Gedson Fernandes, İstanbul’a geldi.

Beşiktaş’ın süper tranfseri Gedson Fernandes, İstanbul’a geldi. Kendisine ev bakan Portekizli futbolcu, özel bir videoyla tanıtılacak. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, 27 Haziran’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına ilk günden itibaren katılacak.

Kara Kartal’ın ara transfer döneminde kadrosuna katıp harcama limitindeki doluluk sebebiyle sezonun ikinci yarısında Rizespor ’a kiralık olarak gönderdiği Gedson Fernandes, Karadeniz ekibindeki macerasını tamamladı. 11 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, lig bitimi gittiği ülkesi Portekiz’deki tatilini tamamladı. İstanbul’a gelen başarılı futbolcu, kendisine ev bakıyor. Geçen hafta Beşiktaş Kulübü’nün resmi iletişim kanallarından tanıtımının ilk bölümü yayınlanan yıldız futbolcunun bu hafta içinde Siyah-Beyazlı formalı tanıtımının da yapılması bekleniyor. Başarılı futbolcu, 27 Haziran’da başlayacak yeni sezon çalışmalarına ilk günden itibaren dahil olacak.

6 milyon Euro ödendi

Siyah-Beyazlılar, sezon içinde geleceği hakkında birçok spekülasyon ortaya atılan Gedson Fernandes için geçtiğimiz şubat ayında Kamuyu Aydınlatma Platformu’na şu bilgiyi göndermişti: “Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes’in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda SL Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü’ne 6.000.000 Euro transfer bedeli ödenecektir. Oyuncu ile 1 Te mmuz 2022 tarihinden başlamak üzere dört yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında yüzde 50-50 olarak paylaşılacaktır.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI