Gedson Fernandes: Kulak asmayın!

Fatih Karagümrük maçının bitiş düdüğüünün ardından sarı kart görerek cezalı duruma düşen Beşiktaşlı futbolcu Gedson Fernandes, sosyal medya hesabından taraftarlara mesaj yolladı.

Fatih Karagümrük ile Beşiktaş dün 1-1 berabere kalırken Mücadelenin son düdüğünün hemen ardından Gedson Fernandes hakem Ali Şansalan'a itiraz edince sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Tepki gören Portekizli yıldızdan açıklama geldi.

Sivas deplasmanında cezalı!

Mücadeleye kart sınırında çıkan Gedson Fernandes karşılaşmayı sorunsuz tamamladı. Fakat son düdüğün ardından hakem Ali Şansalan'a fiziksel tepki gösteren Portekizli yıldız sarı kart la cezalandırıldı. Bu kartla cezalı duruma düşen 24 yaşındaki orta saha cumartesi günü deplasmanda oynanacak Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Eleştirilerin hedefi oldu

Bu gördüğü sarı kartın ardından takımını yalnız bırakacak olan başarılı oyuncu özellikle sosyal medyada tepki görmüştü. Siyah-Beyazlı futbolseverlerin birçoğu, Fernandes'in gereksiz bir kart görerek sorumsuz davrandığını ifade etti. Portekizli futbolcu da bu eleştirilere yanıt verdi.

'Bunlar doğru değil'

Gedson Fernandes, "Dün gördüğüm sarı kartla ilgili gerçeklikten uzak yorumlara şahit oldum. Bunlar tabii ki doğru değil. Sarı kartı elbette görmemeliydim ancak bu tamamen kazanma hırsına yenik düşmemle alakalıydı. Taraftarımızın böyle iddialara kulak asmamasını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI