Gedson Fernandes yarışı

Beşiktaş formasıyla bu sezonbaşarılı bir perfoırmansa imza atan Gedson Fernandes’in talipleri her geçen gün artıyor.

Beşiktaş formasıyla bu sezonbaşarılı bir perfoırmansa imza atan Gedson Fernandes’in talipleri her geçen gün artıyor. İtalya Serie A ekibi Lazio’nun ardından Çizme’nin dev ekibi, Gedson yarışına dahil oldu.

Süper Lig devi Beşiktaş, Benfica’da gözden düşen Gedson Fernandes’in bonservisini sezon başında aldı. Siyah-Beyazlılar, 24 yaşındaki orta saha için 6 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Beşiktaş’tan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada bir sonraki satıştan Benfica’ya yüzde 50 pay verileceği kaydedildi.

OPSİYON MADDESİ VAR

Beşiktaş, Gedson Fernandes’le uzun soluklu bir sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki oyuncu ile 30 Haziran 2026’ya kadar anlaşma sağlandı. Gedson Fernandes’in sözleşmesinde 1 yıllık uzatma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtildi.

İSTİKRARIYLA ÖN PLANDA

Gedson Fernandes bu sezon Beşiktaş formasını 34 resmi maçta giydi. Başarılı orta saha bu müsabakalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Portekizli oyuncu aynı süreçte takım arkadaşlarına 6 gol pası verdi.

AVRUPA'NIN GÖZDESİ OLDU

Gedson Fernandes’in bu performansı sonrası Avrupa’dan çok sayıda kulüp harekete geçti. Serie A’dan Lazio’nun ardından Gedson Fernandes’le ilgili son iddia İtalyan basınından geldi.

SERIE A ŞAMPİYONU NAPOLI PEŞİNDE 

Serie A’da şampiyonluğa ulaşan Napoli’nin 24 yaşındaki orta sahayı gündemine aldığı öğrenildi. Piotr Zielinski’nin takımdan ayrılma ihtimalini düşünen İtalya temsilcisinin böyle bir karar aldığı aktarıldı. Siyah-Beyazlı yönetim, Gedson için 25 milyon Euro istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI