Gedson gidiyor, Hummels geliyor

Beşiktaş, Mats Hummels transferini gerçekleştirmek için dört koldan harekete geçti.

Mats Hummels İçin Beşiktaş'ta Yoğun Mesai

Beşiktaş'ta Gabriel Paulista’nın ardından Mats Hummels transferinin bitirilmesi için yoğun mesai harcanıyor. Başkan Hasan Arat ve yönetici Kaan Şakul’un yürüttüğü görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiği bildiriliyor. Hummels’in en büyük çekincesi, kurulacak takımın başarılar kazanacak seviyede olması.

35 yaşındaki dünyaca ünlü Alman stoper, Beşiktaş’ın kadro planlamasını ve transfer çalışmalarını yakından izliyor. Avrupa’da kalmak için Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri geri çeviren Hummels, Beşiktaş’ın en büyük rakibi olarak gösterilen Milan’ın teklifinden daha iyi bir teklif aldığı belirtiliyor. Borussia Dortmund ile kontratını tamamlayan Mats Hummels, serbest oyuncu statüsünde.


Gedson Fernandes Satılıyor

Beşiktaş ile Zenit arasındaki Gedson Fernandes transferi görüşmeleri son aşamaya geldi. Bonservis bedelinin 20 milyon seviyesine ulaşması halinde siyah-beyazlıların satışa onay vermesi bekleniyor. Gedson’un yüzde 50 hakkını 6 milyon Euro’ya 2022’de alan Beşiktaş, transfer gelirinin yarısını Benfica’ya verecek.

Sözcü 







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI