Gençler Yanlış Yolda...

''... Gençler yanlış yolda ilerliyor. A takıma çıkan isimler; ‘biz olduk’ gözü ile bakıyorlar. İdmana çıkalım, bir iki şans bulursak oynarız düşüncesi içindeler...'' Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın köşe yazısı

Gençler Yanlış Yolda... 

Şampiyonlar Ligi hedefini kovalayan Beşiktaş, Kayseri’de ağır yara almıştı. Kasımpaşa önünde şansını devam ettirmek için tek yol galibiyet. Beraberlik bile hedef sapmasına neden olur. Malatya deplasmanı ve Fenerbahçe derbisi öncesi kimsenin aklından puan kaybı geçmiyor. Ljajic ve Umut dışında eksik yok. Alınan farklı yenilgi sonrası moraller de bozuk.

Sergen hoca kararsız

Sergen Yalçın, özellikle kaleci Ersin ve Rıdvan konusunda kararsız. Utku ile Caner, ilk 11’de düşünülen isimler. Diğer yandan Rıdvan ve Ersin’i tamamen bitirmek istemeyen Yalçın, son kararını maç saati verecek. Ljajiç’in yokluğunda 10 numara bölgesinde sıkıntı yaşayan teknik ekip, Boateng’in istikrarsız oyunu ve Diaby’nin formsuzluğuna çare üretmeye çalışıyor. Sakatlıktan çıkan Dorukhan ise maç kondisyonuna ulaşamadı. Son haftaların çıkış yakalayan ekibi Kasımpaşa, kontra atağa dayalı oyun yapısı ile tehlikeli. Ayrıca Q7 faktörü de var.

Kim ön plana çıkar?

Şunu bir kez daha gördük. Burak Yılmaz gününde değil ise takım gol atmakta güçlük çekiyor. Maçın kaderi kaptana bağlı. İstediği topları alırsa galibiyeti getirir. Alamaz ise kendisi pozisyon yaratır. İkisi de olmaz ise Kartal’ın işi zora girer. Rakip, puanı alıp gider. Bu gece Burak’ın dediğinin olacağı bir maç izleyeceğiz.

Bu istatistiğe dikkat

Beşiktaş, Vodafone Park açıldıktan sonra Kasımpaşa’yı konuk ettiği üç Süper Lig maçını da kazandı ve rakibine toplam dokuz gol attı.

Kısa mesaj

Gençler yanlış yolda ilerliyor. A takıma çıkan isimler; ‘biz olduk’ gözü ile bakıyorlar. İdmana çıkalım, bir iki şans bulursak oynarız düşüncesi içindeler. Gidip; 20-25 maç oynayacağım bir takıma kiralanayım. Maç tecrübesi kazanıp güçlü döneyim diyen tek Fatih Aksoy oldu. Ersin ve Rıdvan... Ektiklerini biçtiler. Oyuncu yokluğunda forma bulup tecrübesizliklerinin kurbanı oldular. Yol yakın iken yanlıştan dönerler umarız. 


Orhan Yıldırım - Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI