Giovanni van Bronckhorst'un imza töreni

Canlı yayın... Beşiktaş, yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst için şu sıralarda imza töreni düzenlenledi.

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst için imza töreni düzenledi.  

Siyah-beyazlılar, Hollandalı teknik adamla 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Törene Beşiktaş kulübü başkanı Hasan Arat da katıldı. 

Hasan Arat'ın açıklamaları: 

"Giovanni kendini kanıtlamış bir isim. Hepimizin tanıdığı ve saygı duyduğu bir Futbol insanıdır. Kulübümüz için en uygun isimlerden biri olduğuna inancımız tamdır. Teknik direktörümüz Giovanni van Bronckhorst ve yardımcısı Gastel'e hoş geldiniz diyorum. Türkiye'nin en büyük kulübü Beşiktaş'a hoş geldiniz.

Sezon başında oynayacağı Avrupa Ligi play-off turu bizim çok önemli. Hocamızın bu tura takımımızı en iyi şekilde hazırlayacağına inanıyoruz."

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları 

Beşiktaş'ın çok büyük kulüp olduğunu vurgulayan Giovanni van Bronckhorst, "Buraya imza attığım için çok mutlu ve gururluyum. Önemli başarılar yaşamak ve yaşatmak için çok heyecanlıyım" dedi. 

Yeniden teknik direktörlük yapacağım için çok mutluyum. Beşiktaş Kulübü beni çok iyi karşıladı. 5 numaralı forma hediye edilmesi beni gururlandırdı. Beşiktaş'ta çok iyi ağırlanıyorum. Bunun için çok teşekkür ederim."

"Enerjim yüksek" 

Beşiktaş'ta yeni bir sistem geliştireceğiz. Bunu kısa zamanda yapmaya çalışacağız. Yeni transfer için çalışmalara başladık. Beni; gidecek ve gelecek oyuncularla ilgili konuşurken bulamayacaksınız. Bu konuşarda; başkan ve Brad Friedel  açıklamalarda bulunacaktır diye düşünüyorum."

Brad Friedel da tanıtıldı 

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, ardından danışmanı olarak göreve başlayacak olan Brad Friedel'ı kürsüye çağırdı. 

Firedel şu açıklamayı yaptı; 

"Burada olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Herkese teşekkür ediyorum. 3-4 haftadır görüşmemiz oldu. Beşiktaş ailesini değiştirmekten ziyade güçlendirmeye geldim. Harika bir hocamız olacak. Yönetime de bu noktada destek vermeye çalışacağım her anlamda."

 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI