Gökhan Gönül'e 1 Hafta Süre

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut eskiler dahil bütün alacaklarının kendisine ödenmesini talep ediyor.

Beşiktaş ile Gökhan Gönül arasında menajer krizi yaşanıyor. Tecrübeli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut eskiler dahil bütün alacaklarının kendisine ödenmesini talep ediyor. 

Aksi takdirde Gökhan Gönül'le anlaşmaya yanaşmıyor. Milli futbolcu ise siyah-beyazlılarda kalmak istiyor. Kulüp ise 35 yaşına gelmiş oyuncu için geri adım atmama kararı aldı. 

Beşiktaş, son dakika transfer görüşmelerinde Gökhan Gönül'ün menajerine takıldı. Ahmet Bulut ile Emre Kocadağ arasında yapılan Gökhan Gönül görüşmeleri, menajerlik ücretine takıldı… Görüşmelerde bir türlü ilerleme sağlanamıyor. Geçtiğimiz hafta alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Beşiktaş’ı dava eden Bulut,  sözleşme yenilemeden önce  Gönül’ün önceki dönemlerden olan alacaklarının tahsil edilmesini isterken Beşiktaş4ın kendisine olan 250 bin Euro’luk alacağını da talep ediyor. Yönetici Emre Kocadağ ise icra takibini geri çekmeden görüşmelere devam edilmeyeceğini Bulut'a iletti ve kendisine 1 hafta süre verdi. Gelen bilgilere göre Bulut, icra takibini geri çekmeze Gönül’le görüşmeler kendisiyle sürmeyecek. Tecrübeli futbolcuya, “Kalmak istiyorsan menajerini aradan çıkar. Seninle direkt anlaşalım” denilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI