Gökhan Töre isyan etti

Beşiktaş'ta uzun süreden bu yana kadro dışı olan Gökhan Töre önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta uzun süreden bu yana kadro dışı olan Gökhan Töre önemli açıklamalarda bulundu. 

TRT Spor'da gazeteci Fatih Doğan'ın "Gökhan Töre neden kadro dışı? Gökhan töre'yi soruyorum 'bilmiyorum' diyor, yönetime soruyorum 'Bilmiyoruz' diyorlarlar. Bu işte bir terslik var" sözleri üzerine Gökhan Töre sosyal medyada cevap hakkını kullandı. 

İşte Töre'nin çarpıcı açıklamaları 

"Birincisi bu yarı dönemde kadro dışı kalacağımı yarı transfer sezonunun bitmesinden iki gün önce öğrendim. Sebebini sormama rağmen cevap alamadığımı sizinle paylaşmıştım. İki gün içerisinde profesyonel bir transfer gerçekleştirmenin mümkün dahi olamayacağını tahmin edersiniz.

İkincisi, programda telaffuz ettiğiniz “ maaşını verdiniz , neden affetmiyorsunuz?” konusuna gelince, 9 aydır maaşımı alamadım. Ve yine tekrarlıyorum affedilmeyi bekleyecek hiçbir şey yapmadım. Bu suçlamanın sadece arkasına saklanılacak bir algı yaratma çabası olduğu kanısındayım

Hem maddi sıkıntılar var diyorsunuz hem para vereceksiniz hem de kiralık vermediniz bir de üstüne oynatmıyorsunuz! “ belirsizliğinin muhatabı şahsım değildir. Teşekkür ederim. Saygılarımla..."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI