Gökhan Töre Transferinin Perde Arkası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş eski futbolcusu Gökhan Töre ile tekrar sözleşme imzaladı. Ücret konusunda tıkanan görüşmeler Başkan Ahmet Çebi’nin müdahalesiyle yıllık 4.5 milyon TL’ye çözüldü.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın “Malatyaspor ile sorununu çözerse, kapımız açık” dediği Gökhan Töre önce kulübünden bonservisini aldı. Sonra Beşiktaş'la  ücret konusunda tıkanan görüşmeler Çebi’nin müdahalesiyle yıllık 4.5 milyon TL’ye çözüldü.

Beşiktaş, Gökhan Töre transferinde mutlu sona sonunda ulaştı. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın 7 Eylül’de “Gökhan Töre ile ilgileniyoruz. Malatyaspor ile sorununu çözerse, kapımız açık” yaptığı açıklama asbaşkan Emre Kocadağ’ın Trabzon maçı sonrası “Teklifimizi yaptık, bizim istediğimiz teklife gelirse, onu da kadromuza katacağız inşallah” açıklamasını yaptığı 28 yaşındaki oyuncu ilk olarak kulübü Yeni Malatyaspor ile olan sorunu çözdü sonra Siyah-Beyazlıların teklifini kabul etti.

Kapıyı 1.2 milyon Euro’dan açtı

Yeni Malatyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Gökhan Töre kulübüyle her konuda anlaşarak bonservisini eline aldı. Ardından Beşiktaş’tan alacağı yıllık ücret için pazarlıklar başladı. Siyah beyazlılar yıllık 6 milyon TL. maaş teklif ederken oyuncunun yaklaşık 10.7 milyon TL’ye denk gelen 1.2 milyon Euro istemesi görüşmelerin tıkanmasına neden oldu. Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi’nin devreye girmesiyle konu yapılan son görüşmede 15 dakikada çözüldü.

Bonusla 8.5 milyon TL alabilir

Hürriyet'in haberine göre, yapılan sözleşmeye göre; Gökhan Töre; Beşiktaş'tan yıllık 4.5 milyon TL garanti ücret alacak. 40 maç üzerinde görev alması durumunda bonuslarla birlikte yıllık kazancı 8.5 milyon TL’ye kadar çıkacak.  Beşiktaş’ta 1 yıl kiralık oynadıktan 2014’te 4.5 milyon Euro’ya Rubin Kazan’dan bonservisi alınan Gökhan Töre. Kara Kartal'daki son sezonunda 1.8 milyon Euro garanti maaş ve 10 bin Euro da maç başı alıyordu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI