Göztepe - Altay maçında neler yaşandı? Kan donduran olaylar

İzmir derbesi çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. İşte Göztepe-Altay maçında çıkan olaylar...

İzmir’de saat 19.00’da başlayan Göztepe-Altay derbisi çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atılırken, sahaya giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan’a korner diğeri ile saldırdı

Spor Toto 1. Lig’de ezeli rakipler Göztepe ve Altay’ın maçına taraftarlar büyük ilgi gösterirken, karşılaşmanın 19. dakikasında sonra olaylar çıktı.

TARAFTARLAR YARALANDI

Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar feci şekilde yaralandı. Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girerken maç durdu.

TARAFTAR KALECİYE SALDIRDI

Bu sırada sahaya inen bir Göztepe taraftarı ise korner bayrağı direğini alarak Altay kalecisi Ozan’a saldırdı. Ozan'a direkle darbeler indiren taraftar yaka paça gözaltına alındı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Aldığı darbeler sonrasında yaralanan Ozan yerde kalırken ambulansla hastaneye kaldırıldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.
Futbolular ve hakemler soyunma odasına girdi. Atılan fişekler sonucunda yaralanan Göztepeli taraftar Mehmet Çakır da hastaneye götürüldü

TARAFTAR VE OZAN'DAN İYİ HABER

Mehmet Çakır'ın bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Çenesi ile dişlerinde ağır hasar olan ve sol bölgesinde yanıklar olan Çakır'ın ameliyata alınacağı kaydedildi.

Bir taraftarın kendisine köşe bayrağı direğiyle saldırması sonucunda kendisini yerde bulan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in de bilincinin açık olduğu belirtildi. Kafasında 4 santimetrelik bir yarık olduğu tespit edilen Özenç'in kontrol altında tutulduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Ozan’a darbeler indiren taraftar, gözaltına alındı. Aldığı darbeler sonrasında Ozan yerde kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.

KORİDORDA GERGİNLİK

Öte yandan hakemin kararının beklendiği sırada soyunma odası koridorlarında da gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları ve yöneticilerinin birbirine girdiği öğrenilirken, polis ekipleri koridorda yaşanan gerginliğe müdahale etti.

GÜVENLİK GÜÇLERİ FİŞEĞİ ATANIN PEŞİNDE

Maçın tatil edilmesinin ardından Göztepeli taraftarlar Gürsel Aksel Stadyumu'nda ayrılırken, Altaylı taraftarların çıkışına ise henüz müsaade edilmedi. Güvenlik güçleri Göztepe tribünlerine fişek atan kişiyi tespit etmek için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Stat kameraları, sosyal medya görüntüleri ve basının kaydettiği görüntüler toplandı. Bir kişi gözaltına alındı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI