Gudjufi Transferi İçin Müthiş Rekabet

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... Beşiktaş genç yeteneğin peşinde...

Beşiktaş, son dönemde Avrupa'da adından söz ettiren Makedon futbolunun genç yeteneği Besar Gudjufi'nin peşinde... Fenerbahçe'nin Napoli'ye sattığı Eljif Elmas'a benzetilen 16 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Belasica Strumica forması ile 12 maçta 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek tüm dikkatleri üstüne çekti.

1 YIL FUTBOL OYNAMAYABİLİR

Genç yetenek ile Trabzonspor ve Dinamo Zagreb de ilgileniyor. Beşiktaş'ın Gudjufi için kulübüne 400 bin Euro'luk teklif yaptığı da iddia edildi. Gudjufi yaşından dolayı FIFA kurallarına göre transfer yapamayacağı için Beşiktaş ve Trabzonspor prosedürleri izliyor. 

Bordo-mavili yetkililerin, Makedonya'ya giderek öncelikle oyuncunun kulübü ve ailesi ile görüştüğü belirtildi.

Bu transferin yetiştirme bedeli dahil 500 bin Euro'ya bitebileceği ancak Makedon oyuncunun 1 yıl oynamama durumunun da söz konusu olduğu da belirtildi. Fenerbahçe 2017'de Rabotnicki'den aldığı Eljif Elmas'ı 2 yıl sonra tam 16 milyon Euro'ya Napoli'ye satmıştı. Trabzonspor da Gudjufi için benzer planlar yapıyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI