Güney Kore, Oh'u konuşuyor

Güney Kore basını Hyeon-gyu Oh’u manşetlere taşıdı

16 Şubat 2026

Trendyol Süper Lig’de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Hyeon-Gyu Oh, Güney Kore basınında gündem olmaya devam ediyor.

Üst üste ikinci maçında da gol sevinci yaşayan Beşiktaş’ın Güney Koreli forveti, ülkesinde spor manşetlerinde geniş yer buldu.

İlk iki maçta iki gol

Ara transfer döneminde Belçika temsilcisi KRC Genk’ten kadroya katılan Oh, siyah-beyazlı formayla etkileyici bir başlangıç yaptı.

25 yaşındaki golcü, Süper Lig’de ilk olarak Alanyaspor karşısında attığı röveşata golüyle dikkat çekmişti. Ardından deplasmanda RAMS Başakşehir FK filelerini havalandırarak takımının 3-2’lik galibiyetinde başrol oynadı.

Kore medyasında yer alan haberlerde, Oh’un Başakşehir maçında bir gol ve bir asistle galibiyetin mimarlarından biri olduğu vurgulandı.

“Türkiye kariyerine rüya gibi başlangıç”

Güney Kore basınında çıkan değerlendirmelerde, Oh Hyeon-gyu’nun mücadele gücü, bitiriciliği ve oyundan kopmayan yapısıyla kısa sürede Beşiktaş JK’a uyum sağladığı ifade edildi.

Türkiye kariyerinin ilk iki maçında da gol atan yıldız oyuncunun Avrupa’daki yeni sayfasına güçlü bir giriş yaptığı yorumları yapıldı.

Performansı yakından takip ediliyor

Oh’un Beşiktaş’taki performansının Güney Kore’de yakından takip edildiği belirtilirken, üst üste gelen gollerin ülkede büyük heyecan yarattığı aktarıldı.

Güney Kore futbol kamuoyunda, genç golcünün istikrarlı performansını sürdürmesi halinde hem kulüp kariyerinde hem de milli takım düzeyinde önemli bir rol üstlenebileceği değerlendirmeleri yapılıyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI