Gurbanov Beşiktaş'tan haber bekliyor

Beşiktaş'ın hedefindeki proje teknik direktörü Gurban Gurbanov'dan gelen yeni gelişmeler dikkat çekiyor.

Azeri Teknik Adam Gurbanov Beşiktaş'ı Bekliyor!

Beşiktaş'ın hedefindeki proje teknik direktörü Gurban Gurbanov'dan gelen yeni gelişmeler dikkat çekiyor. Azeri teknik adamın, Azeri Futbol Federasyonu'nun bazı uygulamalarından rahatsız olduğu ve maçların az seyirciye oynandığı için daha heyecanlı bir ligde çalışmak istediği ifade ediliyor.

Federasyona Karşı Sert Tavır

Gurban Gurbanov'un federasyona karşı sert tavır sergileyerek, takım sayısının artması gerektiğini vurguladığı belirtiliyor. Ayrıca, maçlara az seyirci gelmesinin futbolu canlandırmak adına önemli bir sorun olduğunu dile getiriyor. Takım sayısının artmasıyla birlikte taraftar sayısının da artacağını savunan Gurbanov, doğru kararların verilmesi gerektiğini ve futbolun canlandırılması için iyi bir proje oluşturulması gerektiğini ifade ediyor.

Beşiktaş iddiası 

Ayrıca CBC Sport muhabiri Elçin Cafarov'un iddiasına göre, Gurban Gurbanov'un Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Gurbanov'un Karabağ'da bir yıl daha kalmak istediği ancak Beşiktaş'a da açık kapı bıraktığı ve sezon sonunda görüşme yapacaklarını aktarıyor.

Kaynak: Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI