Guti, Martin Ödergaard'ı getiriyor

Guti'den transfer atağı...

Beşiktaş'ta bu sezon Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Guti'nin bonservisi Real Madrid'de bulunan Martin Ödergaard'ın transferi için İspanyol yöneticileri ikna ettiği bildirildi.

Guti'nin gelecek sezon Beşiktaş’ın teknik direktörü olup olmayacağı kısa süre içinde belli olacak... ancak Norveç’ten sürpriz bir iddia geldi. Hali hazırda Arnhem formasıyla Hollanda Ligi’nde 7 gol ve 10 asistle oynayan Martin Ödergaard’ın gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceği iddia edildi.

undefined

Real Madrid’in bonservisini aldıktan sonra iki sezonda Hollanda’da değerlendirdiği genç yıldız adayını bu kez Türkiye’ye daha sert bir lige gönderme kararı aldığı belirtildi. Ödergaard için Real Madrid yönetimiyle görüşen ve ikna eden kişinin Guti olduğu, Türk ekibinin herhangi bir ödeme yapmayacağı da gündeme getirildi. 

Bu arada haberin yorumun da ise Ödergaard için Beşiktaş’ın son şans olduğu, Heerenveen ve Arnhem’de Real Madrid’e dönecek performansı gösteremeyen genç oyuncunun Beşiktaş’tan sonra kariyerinin şekilleneceği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI