Guti'nin Yeni Takımı

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu Guti'nin yeni adresi şaşırttı.

Beşiktaş'ta hem oyuncu hem antrenör olarak görev yapan Real Madrid'in efsane isimlerinden Guti'nin, sürpriz şekilde Paraguay kulüplerinden Olimpia'nın başına geçeceği belirtildi. 

Daha önce oyunculuk döneminde ülkemizde Beşiktaş forması giyen ve sonraki süreçte de Siyah-Beyazlı kulübün teknik kadrosunda görev alan Real Madrid efsanesi Guti, kendine sürpriz bir rota çizdi. İspanyol menajer Ruben Jordan, Guti'nin Paraguay'da Olimpia'yı çalıştırmak istediğini belirtti ve bu doğrultuda kulüple temasa geçildi. 

Paraguay'da bir radyo yayınına katılan Ruben Jordan, "Guti; Güney Amerika'ya gelmek, Olimpia'yı çalıştırmayı çok istiyor. Nitekim bu durumu Olimpia başkanına da ilettik. Güney Amerika'da çalışmak onun için harika bir deneyim olacak" dedi. 

2018-19 sezonunda Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapan Guti, son olarak 2019-20 sezonunda İspanyol ekibi Almeria'yı çalıştırmıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI