Halilaj'dan Metin Tekin golü (Video)

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçında Öyle Bir Gol Atıldı Ki Akıllara Orduspor Maçı Geldi

Kadın Futbolu'nda Beşiktaş JK United Payment, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ne 3-1  mağlup olduğu derbi mücadelesinde 90+5. dakikada Halilaj'in attığı gol 37 yıl önce Metin Tekin'in Orduspor filelerine gönderdiği golü akıllara getirdi.

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçında Öyle Bir Gol Atıldı Ki Akıllara Orduspor Maçı Geldi

Turkcell Kadın Futbol Süper Lig 11.haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Beşiktaş JK United Payment karşı karşıya geldi. Beşiktaş JK United Payment'in 1-0 öne geçtiği maçı ev sahibi ekip Fenerbahçe Petrol Ofisi 3-2 kazandı ama maçın önüne 90+5.dakikada atılan gol geçti.

Fenerbahçe Petrol Ofisi kalecisi Göknur son dakikalarda tek eliyle tuttuğu topta arkadaşlarının sahaya dağılımını beklerken Beşiktaş JK United Payment'te ise Halilaj ise bir anda kalecinin tek elinin üzerinde tuttuğu topu kafasıyla yere indirdi ve önüne düşen topu kaleye göndererek golü attı. Herkesin şaşkın bakışları arasında meşin yuvarlak kaleye girerken maçın hakemi golü verdi ve maç 3-2 oldu. Fenerbahçe Petrol Ofisi futbolcuları uzun süre itiraz etse de hakem golü geçerli saydı.

Orduspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği 1985-1986 sezonunda ligin 33.haftasında Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı maçta ise benzer bir golü Beşiktaş'ın 'Sarı Fırtınası' Metin Tekin'in asisti ile Kovacevic atmıştı. Metin Tekin, maçın 21.dakikasında Orduspor kalecisi Hüsnü Karakoyun'un tek elle tuttuğu topu kafasıyla takım arkadaşına kazanırmış ve Kovacevic topu boş ağlara göndermişti. Pozisyonun ardından Orduspor futbolcuları uzun süre itiraz etmiş ve ancak gol geçerli sayılmıştı.


1985-1986 Sezonunda oynanan Beşiktaş-Orduspor maçında; Metin Tekin'in Ordusporlu kaleci Hüsnü'den kafa ile çaldığı top sonrası Siyah-Beyazlı takımın  Kovacevic'le ayağından attığı gol 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI