Hani Beşiktaş'ı, Beşiktaşlılar yönetecekti?

Beşiktaş'ta son yaşanan gelişme 'Yok artık!' dedirtti.

Beşiktaş'ta son yaşanan gelişmeler, camiayı şaşkına çevirdi. Siyah-beyazlı kulüpte Başkan Hasan Arat'ın göreve gelir gelmez danışmanlığına Emrah Bayraktar'ı getirmesi büyük tartışmalara yol açmıştı. Bayraktar'ın Adanalı kontenjanından koltuğa oturduğu iddia edilirken, Galatasaraylı olması ve Fatih Terim'e yakınlığıyla bilinen Bayraktar'a görev verilmesi uzun süre tartışıldı.

Emrah Bayraktar: Beşiktaş, beni Cumartesi ve Pazar günü çalıştırdı  

Beşiktaş'ta daha altyapı koordinatörlüğü görevinde bulunan ve 2016 yılında işine son verilmesinin ardından Emrah Bayraktar, kulübe dava açmış ve tazminat talebinde bulunmuştu. Bayraktar, "Beni Cumartesi ve Pazar günleri de çalıştırıp ek mesai ücretimi ödemediler" suçlaması yapması spor basınının manşetlerine konu olmuştu.

Bir Beşiktaş klasiği: 'Başarı Cezalandırıldı'

8 Aralık 2023 tarihinde Beşiktaş'a yeniden imza atan Bayraktar, ayrılırken kendisine 'Güle güle' demeyen antrenörleri hedefe aldığı iddia edildi. Bayraktar'ın, Samet Aybaba'nın da desteğini alarak birçok antrenörün işine son verdiği belirtildi. Antrenörler bu duruma tepki gösterirken, birçok oyuncu yetiştiren teknik adamların işine son verilmesi şaşkınlık yarattı.

Vefa Bir Semt İsmi mi?

Beşiktaş'ta 15 sezon futbol oynadıktan sonra 12 yıldır altyapıda birçok oyuncunun yetişmesinde önemli rol oynayan Yasin Sülün'ün de görevine son verildi. Sülün konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Beşiktaş'a yıllarını veren futbol adamına, kulüpte çalışan bir sekreterin "İşinize son verildi, eşyalarınızı bir an önce gelin alın" sözlerini sarf ettiği belirtildi.

Teknik Adamların Tepkisi

Kurban Bayramı öncesi işsiz kalan teknik adamlar, kendilerine yapılan uygulamadan rahatsızlıklarını dile getirdi. Beşiktaş Kulübü'nde çalışan sekreterlerin teknik adamları arayarak, "İşinize son verildi. Lütfen odanızdaki eşyaları toplayın" tarzında sözleriyle şoke olan teknik adamlar, yıllarca görev yaptıkları camiadan bu şekilde gönderilmelerine tepki gösterdi. Antrenörler, Başkan Hasan Arat ve Futbol İdari Koordinatörü Samet Aybaba'nın, özkaynak düzeninde yaşanan teknik adam kıyımıyla ilgili bir açıklama yapmamasını eleştirdi.

Camia durumdan rahatsız

Beşiktaş'ta yaşanan bu gelişmeler, kulübün içindeki dinamiklerin ve yönetim anlayışının sorgulanmasına neden oldu. Taraftarlar, kulüpte yaşanan bu tür olayların Beşiktaş'ın değerleriyle ne kadar örtüştüğünü sorguluyor ve daha şeffaf bir yönetim anlayışı talep ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI