Harika geri dönüş

''Beşiktaş'ın Başakşehir'i yenmesiyle Süper Lig yeniden başladı. Son 6 haftada 8 puan fark kapanır mı bilemiyorum; tabii ki büyük sürprizlerin olması gerekir...'' Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı

Harika geri dönüş


İlk yarı Beşiktaş için siyahtı. 

Kartal ilk 45 dakikada top yapamazken Başakşehir oyunun tek hakimiydi. 

Başakşehir yıllardır aynı teknik adam ve her sezon zengin transferler kadrosunu zenginleştiriyor. Tabii şunu da belirtmemiz gerekir; Başakşehir'in Robinho'nun golünden önce bulduğu 3 gol pozisyonda kaleci Karius'un harika kurtarışları Beşiktaş'ı maça tutundurdu. 

Bu kadar kötü oynarken duran toptan Atiba'nın fırsatçılıyla beraberlik golünü bulması Beşiktaş'ı hayata döndürdü. 


İkinci yarıya Şenol Güneş küçük dokunuşlar yaptı. Ljajic'in sola kaydırılması çok akkıllıcaydı. sakatlanan medel'in ardından Kagawa'nın oyuna girmesi ista teknik direktör işiydi. 

Burak Yılmaz belli ki bu maça maça kendini çok iyi hazırlamış. Öyle akıllı oynadı, öyle harika bir gol attı ki; bize ona da yine şapka çıkarmak düştü. 

Doğrusu ikinci 45 dakikadaki Beşiktaş bembeyaz ve daha önemlisi Siyah-beyazlı taraftarları mest edecek cinstendi. 


İkinci devredeki müthiş performansta Beşiktaş'ta kimi yazsam ki... Ljajic, Gökhan Gönül, Dorukhan, Atiba hatta sonradan oyuna giren Kagawa dahil sahadaki Beşiktaş formalıların müthiş geri dönüşünü zevkle izledik. Beşiktaşlı futbolculara tek tek şunu söylüyorum; hepinize helal olsun size. 


Tabii bu galibiyette büyük Beşiktaş taraftarının hakkını vermek gerekir. Bir daha bile ümitsizliğe düşmeden takımlarını harika motive ettiler. 


Beşiktaş'ın Başakşehir'i yenmesiyle Süper Lig yeniden başladı. 

Son 6 haftada 8 puan fark kapanır mı bilemiyorum; tabii ki büyük sürprizlerin olması gerekir. 

Ama Beşiktaş dün en azından ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi bileti için büyük bir avantaj yakaladı. 

Dünkü futbol Şampiyonlar Ligi'ni hak ediyor. 

Tebrikler Kara Kartal... 


SİNAN VARDAR 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI