Hasan Arat, iki yıldızı gözüne kestirdi

Beşiktaş, yaz transfer döneminde santrfor hattında büyük bir değişime gitmeyi planlıyor. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş Yönetimi, Bundesliga Şampiyonundan İki İsmi Gözüne Kestirdi

Beşiktaş, yaz transfer döneminde santrfor hattında büyük bir değişime gitmeyi planlıyor. Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'la yollarını ayıracak olan Siyah-Beyazlılar, beklenen seviyede bir teklif gelmesi halinde Semih Kılıçsoy'un da satışına onay verecek. Transfer operasyonunda hedefler netleşiyor.

Transfer Hareketliliği Artıyor

Cenk Tosun'un maaş konusunda anlaşma sağlayamamasıyla vedalaşması gündeme gelirken, Beşiktaş yönetimi yeni sezon için transfer planlarını hızlandırdı.

Patrik Schick harekatı!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'in şampiyonluğuna imza atan Patrik Schick, Beşiktaş'ın radarında. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Çek golcü, yönetimin öncelikli hedefi. Başkan Hasan Arat'ın Schick'i istediği belirtilirken, transfer için yoğun çaba harcanıyor.

Türk Teknik Adamın Etkisi

Bayern Leverkusen'de şampiyonluk yaşayan Xabi Alonso'nun ekibinde Türk teknik adam Devin Özek'in bulunması dikkat çekiyor. Beşiktaş yönetimi, Özek'i sportif direktörlük için düşünüyor. Özek'in katkısıyla gelecek dönemde Beşiktaş'ın transfer politikalarının şekilleneceği ifade ediliyor.

Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI