Hasan Arat'ın zor kararı

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Arayışları: Yerli Adaylarla İlgili Kararsızlık Devam Ediyor

Beşiktaş, ligdeki Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından Türkiye Kupası'na odaklanırken, bir yandan da teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Başkan Hasan Arat, Almanya'daki temaslarının ardından Türkiye'ye dönerken, yönetim kuruluyla değerlendirmelerde bulundu. Sportif direktörlük için Devin Özek'le önemli mesafe kaydeden Arat, hoca konusunda ise Dortmund'un yardımcı antrenörü Nuri Şahin'le görüşme gerçekleştirdi. Ancak yerli adaylar konusunda yönetimde fikir ayrılıkları olduğu öğrenildi.


Yerli hoca kararsızlığı 

Yönetimin bir kısmı, genç ve başarıya aç bir teknik adam olan Nuri Şahin gibi bir isimle yeni bir hikaye yazılmasını savunurken, diğer kanatta ise Sergen Yalçın ve Şenol Güneş gibi deneyimli isimlerin adı geçiyor. Şampiyonluk baskısını kaldırıp kaldıramayacağı konusunda endişelerini dile getiren yöneticiler, camiayı bilen tecrübeli bir ismin tercih edilmesinin doğru olacağını öne sürüyor.

Hata lüksü yok! 

Beşiktaş yönetimi, 3 yıldır şampiyon olmak şöyle dursun, şampiyonluk yarışına erkenden havlu atan takımı ayağa kaldırmayı öncelik olarak görüyor ve teknik direktör konusunda da bu nedenle hata yapmak istemiyor.


Arat'ın gönlü yabancı hocada 

Başkan Arat'ın kaliteli bir yabancı hoca konusundaki arayışı ise sürüyor. Türkiye Kupası'na odaklanan siyah-beyazlılar, teknik direktör konusunda sezon sonunda kesin kararlarını verecekler. 

 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI