Hasan Arat'tan, Sergen Yalçın açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan çarpıcı açıklama...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Antalya'da düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'na katılarak Fenerbahçe derbisi, TFF seçimi ve teknik direktör adaylarından Sergen Yalçın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye baskı yapacağız

Fenerbahçe derbisi hakkında konuşurken, takımın en iyi performansını sergileyeceğini ve her maça galibiyet için çıkacaklarını ifade etti. Ankaragücü maçındaki performanstan memnun olduklarını ve takımın 80-90 dakika boyunca baskı yapacağını vurguladı.

Seçim erken olmalı! 

TFF ile Kulüpler Birliği heyeti arasında yapılan görüşmelere de değindi ve önerilen diyalog kanalının olumlu karşılandığını belirtti. Tarihin öne alınması için diyalogun devam edeceğini ve imzaların devreye gireceğini dile getirdi.

Sergen Yalçın sözleri! 

Sergen Yalçın ile ilgili soruya yanıt olarak, şu anda Antalyaspor'un teknik direktörü olduğu için bir görüşme yapmanın doğru olmadığını söyledi ve henüz bir görüşmenin olmadığını doğruladı.

Altyapı başarılı 

Futbol takımının durumu hakkında konuşurken, Ankaragücü maçındaki performanstan memnun olduğunu ve Türkiye Kupası'nda hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti. Ayrıca, altyapıdan gelen oyuncuların başarısından da bahsetti.

Teknik direktör arayışlarına da değinerek, Serdar Topraktepe'nin başarılı olmasını hedeflediklerini ve transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Aboubakar'dan umutluyum

Vincent Aboubakar'ın geleceği hakkında soruya yanıt olarak, Aboubakar'ın çalıştığını ve gelecek planlamasıyla ilgili kararların hocayla birlikte verileceğini söyledi.

"Beşiktaş, Euroleague'de olacak"

Son olarak, Arat, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın THY Euroleague hayalini sürdürdüğünü ve kadın basketbol takımının başarılı olması için yatırımlar yapacaklarını dile getirdi. Ayrıca, voleybolda milli sporcu Saliha Şahin'in transfer edildiğini ve kadın hentbol takımı kurma planlarının olduğunu belirtti.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI