Hasret bitti

''Evinde, taraftarının önünde tertemiz 3 golle aldı Kara Kartal 3 puanı.. Ancak skor yanıltmasın. Hala topu ayağına aldığında acaba ne yapıyor diye baktığımız oyuncular olduğu sürece bu oyun hep risktir...'' Kartalhaber yazarı Aslıhan Elif Gürbüz yazdı...

HASRET BİTTİ!


Evinde, taraftarının önünde tertemiz 3 golle aldı Kara Kartal 3 puanı.. Ancak skor yanıltmasın. Hala topu ayağına aldığında acaba ne yapıyor diye baktığımız oyuncular olduğu sürece bu oyun hep risktir.


Oğuzhan'ın istekli oyunu güzeldi elbette ancak pahali biçemediğimiz Oğuzhan için yeterli mi tartışılır.. Kanat oyuncusu nedir? Nasıl oynar sorusunun cevabını hala bulamayan Lens forma hakediyor mu? Tartışılır.. Güven iyi ancak Burak sakatlandığında özellikle büyük maçları kaldırabilir mi? Soru işareti.. Bu eksikliği yönetim görebilir mi? Hiç sanmıyorum.


Vida-Ruiz tandemi tam olarak bekleneni veriyor aslında. Nkoudou ise ilk maçında göz doldurdu. Ancak takımın genelinde beklenen oyun hala sergilenemedi. Takımın oturması mı yoksa şahlanıp ayağa kalkması mıdır deyim bilemem ancak bir an önce toparlanmak şart..


Herşey-e rağmen evinde aldığın galibiyet için tebrikler BEŞİKTAŞ.


Unutmadan..

Beşiktaş'ın sahibi taraftarıdır.. İstenilmeyen şahısları göreve almayacak, alındıysa o istifayı kabul edeceksiniz Beyler.. Saygılar..


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI