Hayat Eve Sığar

Topa hükmetmesine rağmen hücumda etkisiz kalan Beşiktaş'ın imdadına eleştirilerin odağındaki Batshuayi yetişti.

Topa hükmetmesine rağmen hücumda etkisiz kalan Beşiktaş'ın imdadına eleştirilerin odağındaki Batshuayi yetişti. Belçikalı yıldız, Ghezzal’ın kaleciden dönen topunu tamamlayarak üç puanı getiren isim oldu

Larin'in 90+4'teki golü VAR'a takıldı. Kartal, bu sezon Vodafone Park'ta üst üste 3. galibiyetini aldı
Dün gece Dolmabahçe'de hava ne kadar soğuksa maçın ilk devresi de o kadar durağandı. İlk 45'te içimizi ısıtacak bir futbol oynanmadı. 5'li savunmayla Beşiktaş'a alan bırakmayan Gaziantep iyi savunma yaparken, hücumu sadece kontratak üzerine kurguladı. İlk yarıda Emirhan'a Papy'nin yaptığı müdahale ve Vetrih'in Batshuayi'nin ayağına kasıtlı basması VAR'ın gözünden kaçtı. İkinci yarıya da değişiklik yapmadan başlayan Beşiktaş, bir türlü Gaziantep ceza sahasında istediği organizasyonları gerçekleştiremedi. Teknik direktör Önder Karaveli gidişatı değiştirmek için Larin ve Oğuzhan'ı oyuna sürünce siyah-beyazlıların hücum etkinliği arttı. Ghezzal'ın kaleyi yokladığı pozisyonda Günay topu Batshuayi'nin önüne uzaklaştırınca Belçikalı için meşin yuvarlağı sadece boş kaleye göndermek kaldı. 90 dakika skoru koruyan Beşiktaş, 3 puanı haneye yazdırmayı başardı.

PJANİC: SAVAŞÇI RUHU KAZANDIK
BEŞİKTAŞ'IN orta sahadaki başarılı ismi Miralem Pjanic, uzun süredir ilk defa bir maçı gol yemeden tamamlamanın önemli bir detay olduğunu söyledi. Boşnak futbolcu, maçın ardından şu açıklamayı yaptı; "Aynı zamanda savaşçı ruhumuzu kazandık. Bu gelecek açısından çok iyi. Kaliteli bir takıma karşı önemli bir üç puan aldık, çok mutluyuz. Sıralamada yukarılarda olmak adına galibiyet serisi yakalamak istiyoruz." 

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI