Hayatının En Mutlu Günüymüş!

Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan Gönül, Fenerbahçe formasını giydi ve şu sözleri söyledi; ''Hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum.''

Beşiktaşla sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye imza attı.  Tecrübeli futbolcu, Sarı-Lacivertli kulüple 1+1 sözleşme imzaladı. Gökhan Gönül,  açıklamalarında, şu ifadeyi kullanması dikkat çekti; "Kariyerim boyunca birçok röportaj verdim ama hiç bu kadar heyecanlandığım, mutlu olduğum bir gün hatırlamıyorum."

Gökhan Gönül, Fenerbahçe ile 1+1 yıllığına sözleşme imzaladı. Beşiktaş ile sözleşmesi bittikten sonra Sarı Lacivertlilere imza atan tecrübeli futbolcu FB TV'ye konuştu.  

İşte Gökhan Gönül şunları söyledi;

"Ailesinden bir süre uzak kalmış ve sonunda yuvasına dönmüş biri olarak hislerimi açıklamak çok zor. Bu kadar mutlu, heyecanlı olduğum başka bir gün hatırlamıyorum. Jübile yapmak için değil şampiyon olmak için geri geliyorum.

Kariyerim boyunca birçok röportaj verdim ama hiç bu kadar heyecanlandığım, mutlu olduğum bir gün hatırlamıyorum. İmza töreninde de, inşallah birçok şey konuşmak isterim.

Burada kısa bir şey söylemek istiyorum. Önce, bana bu formayı giymeyi nasip eden Allah'a, başta Başkan Ali Koç'a, yönetim kuruluna ve Emre Belözoğlu'na teşekkür ederim."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI