Haydi Bakalım Burak Yılmaz; Görelim Seni!

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın daha önce alacakları konusunda kolaylık sağlama ve maaşların dondurulması konusunda yönetime kolaylık sağlamış, ancak indirim konusunda aynı kolaylığı göstermediği iddia edilmişti.

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın daha önce alacakları konusunda kolaylık sağlama ve maaşların dondurulması konusunda yönetime kolaylık sağlamış, ancak indirim konusunda aynı kolaylığı göstermediği iddia edilmişti. Beşiktaş yönetimi ise tüm takımdan indirim isteme konusunda Burak Yılmaz’ın bir adım atmasını ve gerekli indirimi yapmasını bekliyor. Ancak şimdiye kadar Burak’tan herhangi bir hamle gelmedi. Bu da yönetim içinde rahatsızlık yaratmış durumda. Başkanın futbolcularla yaptığı son görüşmede konuşmasının çoğunda Burak’a bakarak yapması da dikkat çekmişti.

ÇEBİ: İNDİRİM YAPMAK İSTEYEN VARSA BUYURSUN GELSİN

Başkan Ahmet Nur Çebi, koronavirüs rahatsızlığını atlattıktan sonra soluğu Ümraniye Tesisleri'nde aldı… futbolcularla bir araya geldi. Kendileriyle bir konuşma yaptı. Kulübün mali durumunuyla ilgili bilgi verdi. Çebi, finansal olarak yaşadıkları zorluklardan bahsederken  pandeminin ekonomilerini daha da bozduğunu vurguladı. 

Başkan Çebi’nin bu görüşme sırasında, “sizden bize yardımcı olmanızı bekliyoruz. Herkesten belirli bir oradan indirim yapmak zorundayız. Umarım bizden önce siz gelir ve indirim yapmak istediğini bize söyler”ifade ettiği öğrenildi. Ancak Başkan’ın bu açıklamasına rağmen herhangi bir futbolcu henüz yönetime indirim teklifi yapmadı.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI