''Hepimiz Burak Yılmaz'a hayranız''

icolas Isimat-Mirin'den Burak yılmaz'a büyük övgü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Kartal'ın gollerini Burak Yılmaz kaydederken Nicolas Isimat-Mirin maç sonrasında golcü oyuncuya övgüler yağdırdı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibiniBurak Yılmaz'ın golleriyle 2-0 mağlup etti ve puanını 36'ya yükseltti. Beşiktaş'ta devre arasında takıma katılan Nicolas Isimat-Mirin, maç sonrasında açıklamalar yaptı.

Takım halinde iyi oynadıklarını belirten Mirin, "Takım halinde iyi oynadık, bu nedenle benim kişisel performansım da yükseldi, bu gayet normal. Çok tempolu ve agresif oynadık, hocamız da bunu istemişti. Bunun meyvelerini topladık" ifadelerini kullandı.

Maçla ilgili konuşmayı sürdüren başarılı savunmacı, "Üçüncü gol için çok yüksek tempoda bir oyun sergiledik, bunun sonucunda son dakikaya doğru da fiziksel bir düşüş yaşadık. Sonradan giren oyuncuların da iyi oyunuyla güzel bir galibiyet yaşadık" dedi.

Beşiktaş formasıyla ligde 4130 gün sonra gol atan Burak Yılmaz'a da övgülerde bulunan Mirin, "Burak Yılmaz ve takımımız için çok güzel bir akşam oldu. O bizim hayran olduğumuz bir oyuncu. Daha fazlasını da atabilirdi ama onun adına çok memnunuz" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI