Hollanda basını duyurdu: Beşiktaş Robben'i alıyor

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi...

Beşiktaş'tan transfer haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği liste doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlıların bir dünya yıldızına imza attırmaya oldukça yakın olduğu ortaya çıktı. Burak ve Dorukhan gibi yıldızlarına yurt dışından teklifler olan Kartal, kanat için ise Everton'la temaslarını sıklaştırdı. İşte Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri

Beşiktaş yönetimi, transfer konusunda çalışmalarını sürdürürken camiada heyecan yaratacak bir ismin peşinde olunduğu ortaya çıktı. 

Neredeyse her transfer döneminde ismi Türk takımlarıyla anılan Arjen Robben için Beşiktaş'ın çok ciddi şekilde temasta olduğu öne sürüldü.

Bayern Münih'te bu sezon kazandığı son şampiyonlukla kulübe veda eden Hollandalı futbolcu, Sky Sport Almanya'ya geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.

"Kramponlarımı asıp asmama konusunda hala kararsızım. Bu konuda 1-2 hafta içinde kararımı vermeyi planlıyorum. Şu anda ailem ve menajerimle durum değerlendirmesi yapıyoruz" diyen Robben için Hollanda basınından çok ciddi iddialar geldi.

Çıkan haberlere göre 35 yaşındaki futbolcu için birçok takımın yine devrede olduğu belirtilirken aralarından en ciddilerinin Beşiktaş ve Benfica olduğu öne sürüldü.

Robben'in son kararını bir hafta içinde vereceği ve sıradaki durağının Türkiye olabileceği vurgulandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir'deyken de birçok tecrübeli yıldızı başarıyla idare ettiği için bu transfere sıcak bakıyor.

Yönetim de dünyaca ünlü yıldızı kadroya katarak, kombine ve loca satışını patlatmayı hedefliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI