Hulk'tan Beşiktaş'a Şartlı 'Evet'

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş transfer haberi... Süper Lig'de liderliğini sürdüren Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını hız verdi. Kara Kartal'ın 1 numaralı hedefi ise yıldız bir golcüyü kadrosuna katmak. Mario Mandzukic'i Milan'a kaptıran Kartal, rotayı Hulk'a çevirdi. Sabah'ın haberine göre, Brezilyalı forvetin Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ancak bir takım şartları olduğu ifade edildi. Çin ekibi Shanghai SIPG ile yollarını ayıran ve bonservisini eline alan Hulk ile Beşiktaş arasındaki pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Hulk transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşı ise listede 3 aday daha var.

Golcü transferi için teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Mandzukic ile görüştü ancak sonuç alamadı ve Hırvat yıldız Milan'ın yolunu tuttu.

Kartal'ın gündeminde ise Brezilyalı Hulk var. Forvet transferine son noktayı koymak için Lens, Mirin ve Douglas'ı gönderip, 1.5 milyon euro'nun altında olan harcama bütçesini yükseltmeyi hedefleyen Beşiktaş, bir yandan da adaylarla görüşmeleri sürdürüyor.

Siyah-Beyazlıların gündemine gelen son isim olan Hulk'un en az 1.5 yıllık sözleşme talep ettiği, ayrıca sezon başına 3 milyon euro ve bonusların yanı sıra imza parası da istediği belirtildi.

Beşiktaş'ın ise bonservisi elinde olan oyuncuya 2 milyon euro önerip, imza parası talebini geri çevirdiği gelen bilgiler arasında.

IGHALO'YA 6 AY İÇİN 2 MİLYON EURO

Kartal, Hulk dışında Ighalo, Koita ve Ahmed Kutucu ile de temas halinde. Ighalo'nun kulübü Shangai Shenhua, oyuncunun 6 aylık ücreti olan 4 milyon euro'nun 2 milyon euro'sunun ödenmesi şartıyla kiralamaya sıcak bakıyor.

Koita, transferinin gerçekleşmesi için Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile anlaşmasını beklerken Ahmed Kutucu ise oynama garantisi istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI