Hüseyin Yücel: Kagawa'nın opsiyonu...

Japon yıldız Kagawa’nın Beşiktaş’a transferinde başrolü oynayan yöneticilerden Hüseyin Yücel, Japon yıldızın opsiyonu konusunda konuşu.

Japon yıldız Kagawa’nın Beşiktaş’a transferinde başrolü oynayan yöneticilerden Hüseyin Yücel, Japon yıldızın opsiyonu konusunda konuşu. Siyah-beyazlı yönetim, dün Japon yıldız ile resmi sözleşme imzalamıştı.

Transfer kısa sürede bitti

Transfer döneminin kapanmasına iki gün kala bu transferin bitmesinde önemli pay sahibi olan yönetici, Şenol Güneş’in ve başkanında onayı ile bu transferi çok kısa bir süre içinde tamamladıklarını ifade etti. Japon yıldıza sponsor olduğunu kaydeden Yücel, “Transfer görüşmeleri çok hızlı gelişti. 3 dakikada transferi bitirdik. Antalyaspor ile oynanan maçta da ne kadar isabetli olduğunu gördük” dedi.

Kagawa’da opsiyon var mı? sorusuna Hüseyin Yücel’in cevabı

Kagawa’nın sözleşmesinde opsiyon olup olmamasıyla ilgili yaşanan tartışmaları da cevaplayan Hüseyin Yücel, “Opsiyon var mı, yok mu konusu, bu kadar başarılı, hızlı bir transferi farklı boyuta çekmek isteyen taraflar tarafından çok konuşuldu. Kagawa’nın opsiyonu var. Opsiyon öncelikle bizim taraftarımızla var. Daha sonra bizim yönetimimizle var. Şöyle ki, taraftarımız yarım dönem boyunca Kagawa’ya sahip çıkarsa, burayı kendisinin yuvası gibi hissettirirse, akabinde biz de yönetim olarak ödemelerini düzenli yaparsak Dortmund’un Kagawa’yı bırakmama gibi bir şansı yok. Bunun tam tersini düşünürsek; burada kendisini mutsuz hissederse, ödemelerini zamanında almazsa, istediğimiz kadar opsiyonu olsun. Sene sonunda satın alma opsiyonumuz olduğu halde 5-6 milyon Euro maaş ister, almamız mümkün olmaz. Onun için opsiyonun olup, olmaması hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu sadece bir detay. Biz yeter ki taraftarla, yönetimle birlikte hareket edelim. Herkes üstüne düşeni yapsın, sahiplensin. Opsiyon yönetimde, opsiyon taraftarda. Geri kalan sezon sonundaki kağıt işleri olur” diyerek Kagawa’nın bonservisinin alınmasının, sezon sonuna kadar yaşanacaklara bağlı olduğunu söyledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI