İbra mahkemelik!

159 Beşiktaş kongre üyesi Beşiktaş Yönetimini ibra etmediklerini Divan'a bildirerek mahkeme oyluna gitme yoluna gitti.

Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman yönetimi hem mali hem de idari yönden oy çokluğu ile kabul edilmişti. Genel Kurul’da ibra etmeyen üyeler daha sonra imzalı bir tutanakla divana dilekçe başvurdu. Yönetimi ibra etmeyen 158 divan kurulu üyesinin yaptığı başvuru kabul edildi. Bu kişiler bir ay içinde ibrayı mahkemeye taşıyabilecekler.

Beşiktaş’ta gerçekleşen Olağan İdari ve Mali Genel Kurul’da, Divan Kurulu eski Başkanı Yalçın Karadeniz’in aldığı kınama cezası da oylamaya sunuldu. 3 yıl önce Denetim Kurulu’nun talebi doğrultusunda Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve kınama cezası alan Yalçın Karadeniz, mahkemeye başvurarak karar çıkarttırmıştı.

Yalçın Karadeniz hakkında alınan karar

Mahkeme de genel kurulda konunun tekrar oylanmasına karar vermişti. Yapılan oylama sonucunda Yalçın Karadeniz’in aldığı cezasının Disiplin Kurulu tarafından tekrar görüşülmesine oy çokluğuyla karar verildi.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI