İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi

Son dakika spor haberi: Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olarak zirve yarışında ağır yara alan Eyüpspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in görevine son verildi.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada "Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın İbrahim Üzülmez'e kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Eyüpspor, Zafer Turan'la anlaştı

İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran İstanbul temsilcisi, eski hocası Zafer Turan'la prensipte anlaştı.

Zafer Turan'ın Eyüpspor performansı

2019-2022 yılları arasında Eyüpspor'da 81 maçta görev alan 53 yaşındaki teknik adam 45 galibiyet, 21 beraberlik me 15 mağlubiyetle 156 puan topladı ve maç başına da 1.93 puan ortalaması yakaladı.

Zafer Turan'ın görev yaptığı takımlar

Zafer Turan daha önce Bayrampaşa, Erokspor, Başakşehir (yardımcı antrenör), Sivas Belediye, A. Selçukspor, Göztepe, Buğsaşspor, İstanbul Büyükşehir Belediye (yardımcı antrenör), Göztepe (yardımcı antrenör) gibi takımlarda da görev yapmıştı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI