İlhan Mansız, Beşiktaşlı yöneticinin yüzüne para fırlatttı!

Beşiktaş'tan geçtiğimiz hafta sessiz sedasız ayrılan İlhan Mansız'ın yönetici Ahmet Kavalcı'nın yüzüne para attığı belirtildi.

Kartalhaber.com özel haberi... 
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılarından İlhan Mansız'ın geçtiğimiz hafta ani olarak görevinden ayrılmasının ardından bir çok iddia ortaya atılmıştı. 
Kartalhaber.com İlhan Mansız'ın ayrılışındaki gerçeği gün ışığına çıkarıyor. 
Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi İlhan Mansız 12 Temmuz 2018 tarihinde Şenol Güneş''in yardımcısı olarak göreve başlamıştı. Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi olan Mansız, Güneş'in sağ kolu olarak görev yapan İlhan Mansız'ın ani olarak görevi bırakması büyük merak uyandırmıştı. 

İşte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaşanan olay; 
Geçtiğimiz hafta içinde Beşiktaş futbol takımından sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, İlhan Mansız'ı odasına çağırarak, "Göreve başladığından bugünü kadar sana maaş ödeyemiyoruz. Kulübün mali durumunun kötü olduğunu sen de biliyorsun. Sana şimdilik 10 TL ödeme yapıyorum" dedi. 
Paranın eline tutuşturulmasına sinirlenen İlhan Mansız, "Ben İlhan Mansız'ım. Senden para isteyen mi oldu?  Beşiktaş tarihine geçmiş İlhan Mansız'a sadaka gibi para vermeye utanmıyor musun?" diye bağırarak eline tutuştulan parayı Beşiktaşlı yöneticinin yüzüne fırlattı. Kavalcı'nın  odasına gelen kulüp personeli İlhan mansız'ı zor yatıştırdı. 
Bu olayın ardından eşyalarını toplayan İlhan Mansız kulüpteki görevinden istifa etti. 
Sessiz kalmayı tercih etti 
Olayın ardından açıklama yapmayan İlhan Mansız'ın yakın çevresine, "Bu yapılan saygısızlığı kabullenmem mümkün değildi. Ancak çok sevdiğim Beşiktaş Kulübü'nün zarar görmemesi sessiz kalmayı tercih ediyorum" yorumunu yaptı. 

İlhan Mansız, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ilk paylaşımını yaptı.
Geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile yolları ayrılan İlhan Mansız, sosyal medyadan bir paylaştım yaptı.
Konum olarak Münih'in gözüktüğü Instagram paylaşımında Mansız, "Yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni bir başlangıç..." mesajına yer verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI