İlk 11 Bilmecesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın; Oğuzhan ve Dorukhan arasındaki tercihini bugünkü Denizlispor maçı öncesi yapacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın; Oğuzhan ve Dorukhan arasındaki tercihini bugünkü Denizlispor maçı öncesi yapacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor maçı öncesi orta sahada kararsızlık yaşıyor. Gençlerbirliği mücadelesinde;  Josef-Atiba ve Dorukhan üçlüsünden istediği verimi alamayan Sergen Yalçın'ın, teknik kapasitesine güvendiği Oğuzhan Özyakup'u sahaya sürme planı var. Ancak Dorukhan Toköz'ün 'ın dinamizmi de tecrübeli çalıştırıcıyı seçim yapmakta zorluyor. Josef ve Atiba'nın 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılırken Yalçın, Oğuzhan ve Dorukhan arasındaki tercihini karşılaşma öncesi yapacak. Sakatlıkları bulunan Hasic, Atakan, N'Koudou ve karantina süreci devam eden Mensah ise maç kadrosuna alınmadı.


TARAFTARDAN TAM DESTEK
Dün sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, öğleden sonra Denizli'ye gitti. Siyah-beyazlı taraftarlar, kafileyi tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde uğurladı.

BEŞİKTAŞ ÇIKIŞ ARIYOR
Avrupa'dan sezon başlamadan, ligdeki ilk 4 maçında da 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Beşiktaş, bugün deplasmanda Denizlispor'a konuk olacak. Siyahbeyazlı ekip, sahadan üç puanla ayrılarak yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor. İki takım arasındaki 40 maçta Beşiktaş, 28, Denizli ise 4 galibiyet aldı.

VALENTİN ROSİER SİFTAH YAPACAK
BEŞIKTAŞ'TA Valentin Rosier, Denizli maçıyla birlikte ilk resmi karşılaşmasına çıkacak. Sporting Lizbon'dan kiralanan futbolcunun antrenman performansından olumlu sinyaller alan teknik ekip, bu sezon ilk kez bir maça gerçek mevkii sağ bek olan bir oyuncuyla çıkmış olacak.
KANAT oyuncuları konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Aboubakar ve Larin, iki bölgede değişmeli olarak oynayacak. Sergen Yalçın, antrenmanlardaki uyumlarından memnun olduğu iki futbolcuyu birlikte sahaya sürecek. Aboubakar ve Larin, sol kanat ve forvette yer değişerek görev yapacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI