İlk hedef Rafael

beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş, Gökhan Gönül’ün yerine sağ bek tranfseri için ilk hedefi Fransız ekibi Lyon’un Brezilyalı futbolcusu Rafael... Beşiktaş Yönetimi, geçen sezon Siyah-Beyazlı takıma transferi son anda gerçekleşmeyen 30 yaşındaki futbolcuyu bu kez tranfser etmekte kararlı... 

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Beşiktaş, tranfser çalışmalarına başladı. Genç tekinik adamın yaklaşık 10 kişilik transfer talebi sonrasında çalışmalarına hız veren yönetim, Gökhan Gönül’ün sözleşmesinin sona ermesi ve yeni kontrat yapılmaması sonrasında dikkatini sağ bek tranfserine çevirdi. Gökhan’ın ayrılığı sonrasında sağ bek hattında elinde sadece Douglas kalan Kara Kartal, geçen sezonda kulübün gündeminde olan Fransa Lig 1 ekibi Lyon’un Brezilyalı ismi Rafael’in peşine düştü.

Ayrılmak İstiyor 

beşiktaş'ın  Lyon’la 1 yıl daha kontratı bulunan 30 yaşındaki Sambacı için kulübünden maliyet bilgisi istediği bildirildi. Geçen sezon Beşiktaş’a transferi son anda gerçekleşmeyen başarılı futbolcu için kulübün, düşük bir bonservis bedeli karşılığında bu transferi tamamlamayı planladığı kaydedildi.

Geride bıraktığımız sezonda Lyon formasıyla 19 karşılaşmada mücadele eden Rafael, kulübünde ilk 11’in değişilmez isimleri arasında yer almıyor. Sağ bek hattında formasını Leo Dubois’e kaptıran ve kadroda alternatif oyuncu konumunda bulunan başarılı oyuncunun, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek konusunda istekli olduğu öğrenildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI