İmzalar Atıldı... İşte Beşiktaş'ın yeni Transferi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, Adama Soumaoro’nun menajeri ile transfer görüşmesi yaptı. Yönetici Erdal Torunoğulları ile menajer Mazlum Ali Bilecan, Swiss Otel'in lobisinde bir araya geldi. Sabah'ın haberine göre, pazarlık sonrası taraflar arasında ön anlaşma imzalandı. 

Beşiktaş, Domagoj Vida'nın ayrılık ihtimalinin artması üzerine Adama Soumaoro ile anlaşmaya vardı. Suudi Arabistan'dan 4 milyon Euro'nun üzerinde teklif alan Vida'nın gitmesi halinde Beşiktaş 3.4 milyon Euro maaş yükünden kurtulacak ve Soumaoro'yu kiralamak için bütçe açacak. Beşiktaş'ın  transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Fransız stoperin menajeri Mazlum Ali Bilecan ile dün Swiss Otel'de anlaşmaya imza attılar. İkilinin lobide üzerinde TFF ibaresi bulunan evraklara imza atmaları dikkat çekti. Bilecan, Lille forması giyen 28 yaşındaki Soumaoro'nun geçen sezon kiralık olarak Geona'ya transferini gerçekleştiren isimdi.

Adama Soumaoro kimdir? 

18 Haziran 1992 doğumlu olan Adama Soumaoro, Fransa'nın Lille takımında defans pozisyonunda görev yapan Fransız futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2011 yılında Lille B kulübünde başladı. Daha sonra ise kariyeri boyunca Lille kulübünde oynadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI