İmzayı Atıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş son dakika transfer haberi... Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden Lider Beşiktaş şampiyonluğun en yakın adayı durumunda. Bu sezonun yanı sıra gelecek sezon için de düğmeye basan Kara Kartal transfer girişimlerinde vitesi yükseltmiş durumda. Yeni sezon kadrosunu oluşturmaya başlayan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın listesinde bulunan Salih Özcan transferinde büyük yol katetmiş durumda. İşte detaylar...

Fotomaç'ın haberine göre, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlılar, Köln ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Salih Özcan transferinde mutlu sona yaklaştı. Alman ekibinin sözleşme yenileme teklifini reddeden 23 yaşındaki orta sahanın sezonun bitmesiyle imza atması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI