İngiliz medyası Beşiktaş'ın transferini duyurdu

Beşiktaş, Premier Lig Oyuncusu Vladimir Coufal'ı Transfer Listesine Aldı

Beşiktaş, Sağ Bek İçin Premier Lig'den Vladimir Coufal'ı Takibe Aldı

Beşiktaş, yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirmek amacıyla sağ bek mevkiinde arayışlarını sürdürüyor. Fransız sağ bek Rosier'in kiralık gönderilmesinin ardından, yönetim Çek futbolcu Vladimir Coufal'ı takibe aldı. West Ham United'da forma giyen Coufal'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve Beşiktaş bu oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Yönetim Çek Oyuncuya Yoğunlaştı

Beşiktaş yönetimi, sağ bek mevkii için tercihini Premier Lig'den Vladimir Coufal'dan yana kullanıyor. Coufal'ın sağ kanatta da görev yapabilmesi, Beşiktaş'ın ilgisini arttıran bir faktör olarak öne çıkıyor.



İngiliz Basınından Doğrulama Geldi

İngiliz basını, Beşiktaş'ın Coufal transferi için yoğun bir çaba sarfettiğini ve oyuncunun da bu teklife karşılık kararsız olduğunu belirtti. Coufal'ın Beşiktaş'a transfer olması durumunda West Ham United'ın büyük bir güç kaybı yaşayacağı ifade ediliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI